• GORENJE B1200HEADB blender
Blender - mikser - B1200 HEAD B
Karakteristike
Snažan rad
20,000 obrtaja u minutu
Potrebno je dosta snage da bi se zgnječio led, blendiralo povrće ili napravili savršeni svilenkasti smoothiji. Zahvaljujući snažnom motoru od 1200 vati, oštrice nožića se rotiraju 20.000 puta u minutu, pružajući rezultate koje vi želite.
Brzo prilagođavanje brzine
Kontrola brzine jednim dugmetom
Promena brzine u toku blendiranja nikada nije bila lakša. Jednim pritiskom na dugme za brzinu jednostavno povećavate ili smanjujete brzinu.
Komplet poklopaca
U pokretu i uvek sveže
Izaberite poklopac "U pokretu" kada planirate da budete aktivni ili boravite van kuće, a zamenite ga poklopcem "Uvek sveže" kada želite da čuvate napitak ili hranu u posudi za blendiranje odloženoj na aparatu ili u frižideru.
Šestokrako sečivo
Zadržite sve hranljive sastojke
Brzi obrtaji šestokrakog sečiva stvaraju namerno neizbalansirano blendiranje, koje uz posebno dizajniranu posudu od 1,5l omogućava da sastojci budu potiskivani nadole i blendirani do savršenstva. Sečivo je napravljeno od legure nerđajućeg čelika koja garantuje dugačak vek trajanja.
Posuda od tritana
1,5l zapremine
Posuda od tritana zapremine 1,5 litara tritana dolazi sa mernim oznakama i čašicom za precizno doziranje sastojaka na vrhu poklopca. Posuda je pogodna za pranje u mašini za pranje sudova.
Gumirane nogice
Uvek na mestu
Pri upotrebi snažnog aparata kao što je blender HEAD by Gorenje, potrebna nam je potpuna stabilnost. Gumirane nogice osiguravaju da blender uvek ostaje na mestu.
Višestruko korišćenje
Blenderi imaju visokokvalitetna, oštra i snažna sečiva, tako da se mogu koristiti za blendiranje svih vrsta voća, povrća ili mesa. Uz posebne nastavke, mogu lako zdrobiti led i tvrde namirnice poput oraha, ili samleti kafu.
Video Galerija
Tehničke karakteristike

Napišite komentar

Note: HTML nije predviđen!
    Loš           Dobar
Captcha

GORENJE B1200HEADB blender

  • Model: 3838782142239
  • Dostupnost: Na lageru
  • 11,247 Din


Karakteristike
broj obrtaja20.000 obr/min
Materijal sečivaNerđajući čelik SUS 301
Upravljanje
Broj brzina2
Tehničke informacije