• RURIS KULTIVATOR MULTIFUNKCIONALNI  7800 CRT

RURIS kultivator-freza 7800CRT namenjena je za rad u baštama i ratarskim kulturama dimenzija preko 3.000 m.
Takođe prednji sistem za košeneu CRT 570 sa bubnjastom kosom čini ovaj uređaj jedinstvenim na tržištu jer ga možete koristiti za pripremu zemlje, sadnju i košenje visoke i niske trave te korova u voćnjacima i livadama.
Kućište menjača je od modularnog liva otpornog na udarce i mehaničko trošenje. Za razliku od klasičnih kopačica Ruris 7800CRT se može koristiti sa nizom priključnih alata za obradu tla. Primer: plug, kultivator, prikolica, sejačica i bubnjasta kosa. Prenos od motora do menjača je izveden s dva kaiša sa zatezačem.
RURIS 7800CRT kultivator omogućuje sve vrste pribora za poljoprivredne radove, pribor koji je naveden u RURIS kompatibilnom popisu proizvoda.
Kućište menjača ne zahteva posebno održavanje i može se koristiti na svim grupama zemlje. Omogućuje upotrebu profesionalnog pluga na dubini od 290 mm – za jesensku obradu ili druge vrste brazda. Odlikuje se robusnošću i inovativnim spoljnim dizajnom te karakterističnim LED svetlima za ugodniji rad u sumrak ili rano jutro.
Sve kopačice imaju karakteristike prenosnog sistema, vuče (pogonska osovina) na koju su vijcima pričvršćeni transportni točkovi ili kopači (zavisno o njihovoj upotrebi). Sve kopačice su prvenstveno namenjene za funkciju kopanja uz pomoć originalnih nastavaka iz ponude koje se pričvršćuju vijcima na pogonsku osovinu.
Na bilo kojoj vrsti kormila možete montirati dodatke koji rade isključivo vučom i ne zahtevaju odobrenje proizvođača za njihovu ugradnju.
Prenosni sistem sa pogonskom osovinom na kojoj su pričvršćeni transportni točkovi ili kopači (zavisno od njihove upotrebe). U pitanju je višenamenski model sa mogućnošću spajanja velikog broj priključaka uključujući i prikolicu i nastavak rotacione kosačice.

 
 
Karakteristike
Manufacturer
   
 

Proizvođač RURIS
Model 7800CRT
Snaga 7 KS
Zapremina motora 208 cm3
Motor 4-taktni
Radna dubina Max 290 mm
Radna širina 560-830 mm
Preporučena površina Broj brzina napred 2
Broj brzina nazad 1
Prenosni sistem Lančani / Kućište od nerđajućeg čelika
Sistem paljenja Potezni starter
Pogonsko gorivo Bezolovni benzin
Zapremina rezervoara goriva 3.0 l
Zapremina rezervoara ulja 0.6 l
Zapremina rezervoara ulja za menjač 1.5 l
Težina 80 kg
Dodatne informacije Potrošnja goriva: 1 l/h
Brzina obrade: 600-1000 m2/h

Garancija2 god


Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.

Napišite komentar

Note: HTML nije predviđen!
    Loš           Dobar
Captcha

RURIS KULTIVATOR MULTIFUNKCIONALNI 7800 CRT

  • Brand: RURIS
  • Model: 6424340393327
  • Dostupnost: Na lageru
  • 171.490,00 Din