• AMAZFIT Smart Watch GTS Fashion Fit DESERT GOLD

AMAZFIT Smart Watch GTS Fashion Fit DESERT GOLD


 

Kućište sata je metalno (legura aluminijuma) debljine 9,4 mm, što ga čini tankim i neodoljivim, a u isto vreme snažnim i robusnim.

Vodootporan do dubine od 50 metara, Amazfit GTS takođe podržava više scenarija plivanja. Sat može automatski prepoznati vaš položaj tela prilikom plivanja i beležiti podatke kao što su SWOLF, tempo ili potrošnju kalorija i omogućava tačnu analizu podataka svaki put kada plivate.

Amazfit GTS pruža 12 sportskih režima, od svakodnevnih aktivnosti kao što su hodanje, trčanje ili plivanje, do penjanja i skijanja.

Amazfit GTS kombinuje softver i hardver kako bi optimizovao potrošnju energije sistema i komponenti, kako bi postigao dugotrajnu izdržljivost od 14 dana. Sat može neprekidno raditi mesec i po dana u režimu osnovnog gledanja, što je dovoljno za trčanje maratona ili trke izdržljivosti.

Amazfit GTS ima bioTrackerTM PPG biološki optički senzor za praćenje i algoritam razvijen od strane Huamija, koji nudi napredni nadzor u punom opsegu rada srca. Ne samo da omogućava neprekidno praćenje brzine otkucaja srca, 24 sata neprekidno, već pruža i funkcije poput upozorenja o povišenom pulsu ili van raspona otkucaja srca tokom vežbanja, snimanje i gledanje raspona sagorevanja masti, čineći vežbajte naprednijim. 

- Težina sata bez narakvice 24.8gr

- Dimenzije 43.25 x 36.25 x 9.4mm

- Vodootporan do 50m

- Displej AMOLED 1.65"

- Uvek uključen displej

- Rezolucija 348 x 442, 341ppi

- 100% NTSC

- Corning Gorilla 3 ojačano staklo

- Anti-fingerprint premaz

- Širina narukvice 20mm

- Silikonski kaiš i lako se otkopčava

- Magnetno postolje za punjenje

- PPG senzor brzine otkucaja srca

- Vreme punjenja 2h

- Dnevni režim upotrebe: 12 dana

- Osnovni režim upotrebe: 46 dana

Napišite komentar

Note: HTML nije predviđen!
    Loš           Dobar
Captcha

AMAZFIT Smart Watch GTS Fashion Fit DESERT GOLD

  • Brand: AMAZFIT
  • Model: AMAZFIT GTS Smart watch Desert gold
  • Dostupnost: 5
  • 8.990,00 Din