• ASonic AS-OPT-1

Profesionalni koncentrat za čišćenje

AS-OPT, čistite staklene površine, optička sočiva 1 litar

Koncentrat za čišćenje AS-OPT uklanja ulje, vosak, otiske prstiju i druge nečistoće koje se uglavnom nalaze i oprimaju na staklene predmete, posebno optička sočiva..
Uklanja nečistoće kao što su:
Opšte nečistoće, mast od otisaka prstiju, ulje, vosak, oksidacija...
Sigurno za upotrebu na:
Optička sočiva i staklene površine
Ovaj koncentrat je bezbedan za upotrebu na mnogim materijalima, iako preporučujemo testiranje svih koncentrata za ultrazvučno čišćenje pre nove primene na materijalima koje ranije niste čistili ili nas kontaktirajte za dodatne informacije. Dodajte koncentrat u vodu u omjeru do 10%. Optimalna temperatura za čišćenje je između 40 - 60 °C, ali počinje da deluje i na niskim temperaturama. Nakon čišćenja, isperite predmete vodom. Zamenite rastvor za čišćenje kada se vidljivo zaprlja. 
Čistite bez kompromisa koristeći detergente za ultrazvučno čišćenje predviđene da zadovolje posbene izazove komercijalnog čišćenja.
Pored snage i frekvencije ultrazvuka, temperature i vremena čišćenja, posebno formulisani detergenti za ultrazvučno čišćenje su neophodni za postizanje optimalnih rezultata čišćenja. Asonic nudi širok spektar adekvatnih, slabo penećih detergenata namenjenih za ultrazvučno čišćenje. Svojm sastavom oni pomažu proces kavitacije, rastavaraju nečistoće i pomažu kvašenje predmeta sveukupno pospešujući proces čišćenja. Sada je lakše nego ikad kontrolisati troškove čišćenja uz postizanje maksimalnih preformasni korišćenjem ASonic detergenta za ultrazvučno čišćenje. Detergenti su formulisani tako da rastvaraju različite vrste prljavštine pri čemu se skraćuje vreme čišćenja. Tome doprinose i svojstva detergenata da pospešuju kavitaciju i skvašenost predmeta, pa se tako postižu maksimalni efekti ultrazvučnog čišćenja. 
Opis procesa ultrazvučnog čišćenja uz upotrebu detergenta
Ultrazvučne kade koriste visoku frekvenciju usmerenu u rezervoar sa vodom usled čega u njoj nastaju sitni mehurovi. Ovi mehurići javljaju se svuda u tečnosti i na kontaktu sa predmetom koji se čisti implodiraju oslobađajući energiju koja odvaja nečistoće sa površine predmeta. Pažljivo spustite korpu sa predmetima za čišćenje u rezervoar. Promućkajte bocu detergenta pre mešanja sa destilovanom vodom. Napunite rezervoar mešavinom tako da premeti za čišćenje budu u potpunosti potopljeni. Podesite željenu temperaturu čišćenja i aktivirajte grejač ultrazvučne kade. Sačekajte da tečnost dostigne željenu temperaturu i tada podesite željeno vreme čišćenja u skladu sa stepenom i vrstom zaprljanosti predmeta i aktivirajte ultrazvuk. Kada je čišćenje gotovo sačekajte da se tečnost prohladi i izvadite korpu sa premetima. Isperite predmete čistom vodom. Zamenite tečnost za čišćenje kada postane vidno prljava. 
Upozorenja
  • Proizvod koristite u skladu sa uputstvima sa etikete.
  • Držati van domašaja dece.
  • Uvek testirajte detergent za ultrazvučno čišćenje na probnom predmetu od istog materijala koji ćete čistiti, ukoliko takav materijal niste čistili ranije.
DOKUMENTACIJA
MSDS

Napišite komentar

Note: HTML nije predviđen!
    Loš           Dobar
Captcha

ASonic AS-OPT-1

  • Brand: ASonic
  • Model: u7028
  • Dostupnost: 7
  • 2.552,00 Din