• GORENJE BN 1000 W  - VitaWAY NUTRI BLENDER
GORENJE BN 1000 W - VITAWAY NUTRI BLENDER OPIS
Gorenje blender NUTRI POWER.Vrhunska ekstrakcija hranljivih sastojaka.Sve najbolje iz hrane!
Nutri Power Blender je posebno dizajniran, tako da se u procesu blendovanja iz voća i povrća izvuče maksimalna količina hranljivih sastojaka.Rad sa najvećom snagom 20.000 obrtaja sečiva u minuti!Potrebno je mnogo snage za drobljenje leda, blendovanje čvršćih delova voća i povrća i pravljenje fino sjedinjenih smoothie-ja.Motor od 1000 vati okreće sečiva 20.000 puta u minuti, što vam stavlja na raspolaganje dovoljno snage da dobijete rezultate kakve želite.Nož sa šest sečivaProfesionalno rešenje za rezanje!
Brzo rotirajući nož sa šest sečiva, zajedno sa posebno dizajniranim oblikom posude, konstantno potiskuje sastojke ka sečivima, tako da krajnji rezultat ne budu komadići već glatka masa.Nož je napravljen od legure nerđajućeg čelika, što garantuje duži vek trajanja.Nastavak za mlevenje.Stručno melje!Izdržljivi nastavak za mlevenje sa posudom od 500ml je kao stvoren za mlevenje zrna kafe, svih vrsta oraha i šećera u prah. Odlikuje se moćnim i preciznim radom.Sigurno i praktično!Odlučite se za TO-GO poklopac ako ste aktivni ili na putu, i zamenite ga sa STAY FRESH poklopcem kada želite da održite hranu svežom duže u frižideru.Velika snaga ovog aparata zahteva i dobru stabilnost, da se aparat za vreme rada ne bi pomerao. Gumirane nogice garantuju upravo to.
 
Nutri Power blender - BN1000W
Karakteristike
Vrhunska ekstrakcija hranljivih sastojaka
Sve najbolje iz hrane
Nutri Power Blender je posebno dizajniran tako da se u procesu blendovanja iz voća i povrća izvuče maksimalna količina hranljivih sastojaka.
Rad sa najvećom snagom
20.000 obrtaja sečiva u minuti
Potrebno je mnogo snage za drobljenje leda, blendovanj čvršćih delova voća i povrća i pravljenje fino sjedinjenih smoothie-ja. Motor od 1000 vati okreće sečiva 20.000 puta u minuti, što vam stavlja na raspolaganje dovoljno snage da dobijete rezultate kakve želite.
Jednostavna promena brzine
Promena brzine jednim dugmetom
Promena brzine rada u toku blendiranja jednostavna je. Pritiskom na samo jedno dugme smanjite ili povećajte broj obrtaja oštrice.
Set poklopaca: TO-GO & 2X STAY FRESH
Sigurno i praktično
Odlučite se za TO-GO poklopac ako ste aktivni ili na putu, i zamenite ga sa STAY FRESH poklopcem kada želite da održite hranu svežom duže u frižideru.
Nastavak za mlevenje
Stručno melje
Izdržljivi nastavak za mlevenje sa posudom od tritan plastika od 500ml je kao stvoren za mlevenje zrna kafe, svih vrsta oraha i šećera u prah. Odlikuje se moćnim i preciznim radom.
Gumirane nogice
Uvek na mestu
Velika snaga ovog aparata zahteva i dobru stabilnost, da se aparat za vreme rada ne bi pomerao. Gumirane nogice garantuju upravo to.
Nož sa šest sečiva
Profesionalno rešenje za rezanje
Brzo rotirajući nož sa šest sečiva, zajedno sa posebno dizajniranim oblikom posude, konstantno potiskuje sastojke ka sečivima, tako da krajnji rezultat ne budu komadići već glatka masa. Nož je napravljen od legure nerđajućeg čelika, što garantuje duži vek trajanja.
Video Galerija
Tehničke karakteristike

Napišite komentar

Note: HTML nije predviđen!
    Loš           Dobar
Captcha

GORENJE BN 1000 W - VitaWAY NUTRI BLENDER

  • Brand: GORENJE
  • Model: 3838782002137
  • Dostupnost: Na lageru
  • 8.630,00 Din
  • 7.439,00 Din


Karakteristike
broj obrtaja20.000 obr/min
Materijal sečivaNerđajući čelik SUS 301
Upravljanje